SKS schippers in actie voor Serious Request 2013

Unieke kans om mee te zeilen tijdens SKS wedstrijd

De actie van 3FM Serious Request om onnodige kindersterfte te voorkomen laat ook de harten van de schippers van de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen (SKS) niet onberoerd. Zij hebben daarom unaniem besloten om tijdens de SKS Foarwedstriid twee plaatsen beschikbaar te stellen op hun skûtsje. Op de 14 SKS skûtsjes zijn dat in totaal dus 28 plaatsen.

Dit is echt een unieke mogelijkheid om het skûtsjesilen van wel heel dichtbij mee te maken. Heel soms is tijdens trainingen wel eens de gelegenheid om als opstapper met een wedstrijdskûtsje mee te gaan, maar het is echt een zeer zeldzame kans om tijdens een wedstrijd mee te kunnen zeilen.

Via de veiling op de website van 3FM Serious Request is het mogelijk om als hoogste bieder dit unieke veilingitem (voor 4 personen) in de wacht te slepen. Kijk voor meer informatie en om te bieden op www.marktplaatsveilt.nl/meevaren-op-een-skutsje.

 

Serious Request 2013

 

Tot en met 30 december kan er ook geboden worden via onze Facebook pagina. Klik op www.facebook.com/pages/SKS-skûtsjesilen en doe je bod (voor 2 personen) via een reactie op het bericht.