Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
 
Klassement 2019
1) Doarp Grou - Grou 36.7
2) Gerben van... 38.8
3) Lemster Skûtsje... 43.7
4) Eildert Sietez... 45.8
5) It Doarp Huzum... 52
Bekijk hele klassement

Co-sponsor: ABD Renault

Ook dit jaar is het Friese familiebedrijf ABD Renault weer trotse co-sponsor van het SKS skûtsjesilen. “Het zijn de overeenkomsten die ons hebben doen besluiten deze traditie te steunen.”

De mensen van ABD Renault herkennen zich helemaal in de sportiviteit én de traditie binnen de SKS. “Maar ook het professioneel samenwerken en de winnaarsmentaliteit staan, net als aan boord van de skûtsjes, voor ons bedrijf centraal. Wij vinden het prachtig om in de vorm van ons co-sponsorschap iets te kunnen betekenen voor de Friese cultuur; in het bijzonder voor het SKS skûtsjesilen.”

ABD Renault gaat altijd, met dezelfde nuchterheid als de SKS schippers, voor het beste resultaat. Want net als schippers en bemanningen wil de Friese Renault-dealer ook de beste zijn en laat haar klanten hiervan profiteren. “Tijdens ons eerste jaar als co-sponsor hebben wij al onze klanten een kaartje gestuurd met ‘gratis entree voor twee’. Hierdoor kon men, wanneer het hen schikte, naar een zelfgekozen wedstrijdlocatie om de skûtsjes live in actie te zien.”

Dit bleek een zeer geslaagde actie. “We hebben echt heel veel leuke reacties ontvangen en uiteindelijk zijn alle wedstrijdlocaties door onze klanten bezocht.” Op die locaties waren vaak de mooiste modellen van ABD Renault van dichtbij te aanschouwen. “Als trotse co-sponsor van de SKS wilden we ons middels een kleine ‘showroom’ op de unieke locaties laten zien. Dat was wel heel erg leuk.”

Dit jaar is ABD Renault al voor de negende keer verkozen tot beste Renault-dealer van Nederland. Hiervoor wil het bedrijf graag al haar klanten bedanken. “En hoe kun je ‘ons’ Friezen nu beter bedanken dan door middel van sponsoring deze prachtige traditie in ere te houden?”

ABD Renault

 

Foto: Tom Coehoorn

 

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsors
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma