Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
  • Skûtsje
    Journaal 2023
  • SKS jubileumboek
    Bestel nu!
 
 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2023

Er is nog geen klassement beschikbaar.

Co-sponsor: ABD Renault

Ook dit jaar is het Friese familiebedrijf ABD Renault weer trotse co-sponsor van het SKS skûtsjesilen. “Het zijn de overeenkomsten die ons hebben doen besluiten deze traditie te steunen.”

De mensen van ABD Renault herkennen zich helemaal in de sportiviteit én de traditie binnen de SKS. “Maar ook het professioneel samenwerken en de winnaarsmentaliteit staan, net als aan boord van de skûtsjes, voor ons bedrijf centraal. Wij vinden het prachtig om in de vorm van ons co-sponsorschap iets te kunnen betekenen voor de Friese cultuur; in het bijzonder voor het SKS skûtsjesilen.”

ABD Renault gaat altijd, met dezelfde nuchterheid als de SKS schippers, voor het beste resultaat. Want net als schippers en bemanningen wil de Friese Renault-dealer ook de beste zijn en laat haar klanten hiervan profiteren. “Zo heeft de Friese dealer die de merken Renault, Nissan en Dacia vertegenwoordigt altijd scherpe aanbiedingen als het gaat om koop, financiering en private lease. Tevens is het autobedrijf uniek omdat het elk type auto kan leveren. Wordt het elektrisch, hybride, diesel, benzine of LPG? Start bij ABD!"

 

ABD Renault

 

Foto: Tom Coehoorn

 

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten