28 en 29 augustus SKS skûtsjes in actie op Sneekermeer

Vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus SKS skûtsjes in actie op Sneekermeer

Sneek- Op vrijdag 28 augustus zeilen de skûtsjes van de SKS twee wedstrijden op het Sneekermeer in het kader van de jaarlijkse Raboregatta, een wedstrijddag voor gasten van de hoofdsponsors Rabobank en Interpolis. Aanvang van de wedstrijden: ca. 11.00 uur en 14.00 uur.

Zaterdag 29 augustus komen de skûtsjes opnieuw in actie. Dit maal in het kader van het jaarlijkse amateurzeilen, waarbij schippers het roer uit handen geven aan een van te voren aangewezen ‘amateur’. Het amateurzeilen staat dit jaar in het teken van het 40-jarig bestaan van de VSB ( Vereniging van Schippers en Bemanning) . De eerste wedstrijd start om ca. 11.15 uur en de tweede wedstrijd om ca. 14.00 uur.