Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
 • Frysk
 • Deutsch
 • English
 • Français
Zoeken
 • Nieuw
  SKS vaarroute
 • Skûtsje
  Journaal 2021
 • SKS jubileumboek
  Bestel nu!
 

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

Diamanten huwelijk Eildert en Sinie Meeter

Woensdag 16 juni jl. was het feest bij oud VSB-voorzitter en voormalig schipper en bemanningslid van ‘it Doarp Huzum’ Eildert Lzn. Meeter en zijn vrouw Sinie Meeter-Schildstra. Zij vierden hun 60-jarig (diamanten) huwelijk. Naast vele telefoontjes, appjes, kaarten, bloemen, Koninklijke brief en gemeentelijk aandenken, ontvingen zijn van de Commissie Van Schippers en Bemanningsleden natuurlijk ook een kleurrijk bouquet.

Eildert die in 1969 mede-oprichter was van de VSB hanteerde van 1978-1989 de voorzittershamer. Als hij van 1989-1996 geen schipper was geworden op ‘it Doarp Huzum’ dan had hij waarschijnlijk nog wel veel langer dat ambt bekleed. Zijn betrokkenheid is nog steeds groot. Nog altijd aanwezig bij het SKS-skûtsjesilen, op vergaderingen en bij het Jeugdzeilen, waar hij in de jaren zeventig en tachtig samen met Fokke Wijkstra de grote animator in was. Hulde aan het bruidspaar!

 Diamanten huwelijk Eildert en Sinie Meeter

Eildert Meeter, Sinie Meeter-Schildstra en Frits Jansen (cVSB namens Huzum)

 

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma