Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
  • Skûtsje
    Journaal 2022
  • SKS jubileumboek
    Bestel nu!
 
 
Klassement 2022
1)Lemster Skûtsje...32.9
2)Doarp Grou - Grou39.7
3)De Jonge Jan -...45.6
4)Gerben van...49.8
5)Rienk Ulbesz -...62
Bekijk hele klassement

Friese Rabobanken gaan verder met Sintrale Kommisje Skûtsjesilen

HOOFDSPONSORCONTRACT MET VIJF JAAR VERLENGD

SNEEK – De Friese Rabobanken continueren het hoofdsponsorschap van de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen. Op vrijdag 7 oktober jl. is de uitstekende relatie tussen de Rabobank en de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen voor vijf jaar bestendigd.

Onder toeziend oog van een afvaardiging van eigenarencommissies, schippers, bemanningen, wedstrijdcommissies en het voltallige bestuur plaatsten Bert Roman, directievoorzitter Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, en René Nagelhout, voorzitter SKS, hun handtekening onder het contract in ‘De Stolp’ te Sneek.

De Friese Rabobanken namen in 2008 het officiële hoofdsponsorschap van de SKS over van Douwe Egberts. Tot en met 2016, dus inmiddels negen jaar, was Rabobank samen met Interpolis hoofdsponsor. Hetgeen resulteerde in drukbezochte relatiedagen tijdens de wedstrijdenreeks, maar ook in een uitermate succesvolle jaarlijkse Rabobank Interpolis Hurdsilerij. Interpolis heeft aangegeven per 2017 het sponsorschap te beëindigen. De gezamenlijke Friese Rabobanken nemen daarop het hoofdsponsorschap over. Het contract loopt van 1 maart 2017 tot 1 maart 2022. 

“De band tussen Rabobank en SKS is de afgelopen negen jaar sterk geworden. Dit wilden we heel graag verder uitbouwen. We zijn als Friese Rabobanken blij en trots dat we ons voor de komende vijf jaar aan het SKS skûtsjesilen verbinden,” aldus Bert Roman namens de Friese Rabobanken. “De afgelopen jaren hebben we met veel plezier, samen met onze partner Interpolis, het SKS skûtsjesilen mede mogelijk gemaakt. We zijn Interpolis buitengewoon erkentelijk voor hun jarenlange commitment in dit prachtige hoofdsponsorschap.”

René Nagelhout: “Wij als SKS zijn verguld met de fijne en duurzame relatie die wij hebben met de Friese Rabobanken. Een hoofdsponsor die oog heeft voor de SKS cultuur, onze eigen gebruiken en ons gezamenlijk Fries erfgoed. Ook in de opmaat naar en tijdens het jaar 2018, waarin Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa is, zullen wij gezamenlijk optrekken.”

René Nagelhout en Bert Roman ondertekenden het sponsorcontract namens resp. de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen en de Friese Rabobanken

René Nagelhout en Bert Roman ondertekenden het sponsorcontract namens

resp. de Sintrale Kommisje Skûtsjesilen en de Friese Rabobanken

 

Foto: Martin de Jong

 

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten