• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Johan Modderman overleden

Op vrijdag 9 september jl. is op 77-jarige leeftijd Johan Modderman overleden. De SKS is dankbaar voor zijn jarenlange inzet binnen onze vereniging. Eerst via zijn vrijwilligerswerk voor het Huzumer skûtsje en vanaf 1992 als representatief gastheer van de SKS-persboot. Dit laatste voor het grootste deel samen met zijn echtgenote Pieta († 2010). Daarnaast maakte Johan Modderman ruim 25 jaar deel uit van de Wimpelcommissie, waar hij vorig jaar vanwege een afnemende gezondheid mee was gestopt.

De SKS condoleert familie en naasten en wenst hen heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Johan Modderman

Johan Modderman (archief 2012)

Foto: Martin de Jong