Joure wint laatste wedstrijd 2008

Snitser Mar 19 oktober - Dirk Jan Reijenga (Oeral Thús, Joure) heeft de laatste skûtsjewedstrijd van het seizoen 2008 op zijn naam geschreven. Dankzij een eerste en twee tweede plaatsen bleef hij in de Roekoepôlerace van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek Gerhard Pietersma met Earnewâld 1 punt voor.
Douwe Visser (Grou) wist vierde te worden voor Jitze Mink en Ype van der Meulen De laatste SKS-er in de rij was Douwe Visser met de Sneker Pan. Hij werd een keer eerste en derde maar startte in de openingswedstrijd te vroeg en herstelde die fout niet. Dat leverde veertien punten op en die waren niet aftrekbaar.