Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
 • Frysk
 • Deutsch
 • English
 • Français
Zoeken
 • Nieuw
  SKS vaarroute
 • Skûtsje
  Journaal 2021
 • SKS jubileumboek
  Bestel nu!
 

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

Oude traditie in ere hersteld

In het kader van het 100 jarig bestaan van het skûtsje De Sneker Pan heeft het bestuur van Stichting De Sneker Pan besloten om een oude traditie in ere te herstellen. Op zaterdag 23 maart wordt in Sport Restaurant de Stolp, aan de Smidsstraat 6 te Sneek, het Sneker Pan Bal georganiseerd.

Schippers, bemanningsleden, donateurs, leden van de Club van 100, sponsoren van het Dicky van der Werffonds, leden vanTeater Snits en liefhebbers van het skûtsje De Sneker Pan komen bij elkaar voor een gezellige avond. Op het programma staan o.a. Klaas Jansma, Rolling Home, optredens van Jelle B en dj Eddy van Netten, een veiling en een zeer verrassende presentatie uit het Iepenloftspul: "Drie Gebroeders".

De zaal is open vanaf 19.30 uur, om 19.50 uur klinkt het 10 minuten schot en om precies 20.00 uur wordt de start van deze avond verzorgd door voorzitter Cor Reijenga.


Vandaag kunt u nog kaarten voor deze avond (€ 7,50 per stuk) bestellen door te bellen met 0515-424044, Sport Restaurant de Stolp.
Op de avond zelf betaald u € 10,00 aan de kassa, indien er nog kaarten zijn.

 

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsoren
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma