Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
  • Frysk
  • Deutsch
  • English
  • Français
Zoeken
 

Voor het eerst in de rijke historie van de SKS gaat het SKS kampioenschap niet door. Binnen de regels van het RIVM wordt er gekeken wat wél mogelijk is. Klik hier voor meer informatie.

 
Wedstrijdverslagen

Er zijn nog geen wedstrijdverslagen.

Klassement 2019
1)Doarp Grou - Grou36.7
2)Gerben van...38.8
3)Lemster Skûtsje...43.7
4)Eildert Sietez...45.8
5)It Doarp Huzum...52
Bekijk hele klassement

Skûtsje Journaal 2011

Het SKS skûtsjeseizoen is afgelopen weekend met de sprintwedstrijden in Heeg weer van start gegaan. Voor zaterdag a.s. staat de Waterpoortrace in Sneek op de agenda en vanaf Hemelvaart gaan de skûtsjes tijdens Lemmer Ahoy drie dagen lang op het IJsselmeer voor Lemmer de strijd met elkaar aan.

De SKS skûtsjes varen weer en dat betekent dat er ook weer van alles te melden is over die skûtsjes. Leuke verhalen over/met schippers en bemanningsleden, terugblik op het SKS kampioenschap 2010, interessante achtergrondinformatie over de skûtsjes en niet te vergeten bestuurszaken. Dit alles, en nog veel meer, is net als voorgaande jaren terug te vinden in het Skûtsje Journaal, de enige officiële uitgave van de SKS.

Skûtsje Journaal 2011


Het Skûtsje Journaal 2011 is te koop in de boekhandel, watersportwinkels en kiosken of via deze website onder ‘Bestellen'. Donateurs en ‘vrienden' ontvangen het SKS Skûtsje Journaal 2011 via de diverse stichtingen.

 

Overige wedstrijdverslagen

Deel deze pagina

Hoofdsponsor
Co-sponsors
Mediapartner
Rondvaarten
Piet Paulusma