Journaal 2022

3)De Jonge Jan -...45.6
5)Rienk Ulbesz -...62

Skûtsjejeugdreünie 2009

Het is straks weer zover: De Skûtsjereünie. Zoals elk jaar komt de jongeren van de skûtsjes weer bijeen om gezellig bij te kletsen over het afgelopen zeilseizoen. En natuurlijk ook om met volle moed het komende seizoen weer in te gaan.ZDe skûtsjereünie met Klaas Jansmao
Klaas Jansma, tweede van links op de bank, vertelt de reünisten over zijn ervaringen met het skûtsjesilen.

heeft de reüniecommissie ook dit jaar zijn uiterste best gedaan om het volgende te kunnen regelen. Men komt op 6, 7 en 8 Februari 2009 bijeen in de Morra in Hemelum. Informatie over exacte tijdstippen en kosten kan verkregen worden bij Skutsjereunie@hotmail.com. Of bij de leden van de reüniecommissie: Berrit Frankema, Amarins Kortstra, Joop Mink en Jasper Visser.