• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Skûtsjejeugdreünie 2009

Het is straks weer zover: De Skûtsjereünie. Zoals elk jaar komt de jongeren van de skûtsjes weer bijeen om gezellig bij te kletsen over het afgelopen zeilseizoen. En natuurlijk ook om met volle moed het komende seizoen weer in te gaan.ZDe skûtsjereünie met Klaas Jansmao
Klaas Jansma, tweede van links op de bank, vertelt de reünisten over zijn ervaringen met het skûtsjesilen.

heeft de reüniecommissie ook dit jaar zijn uiterste best gedaan om het volgende te kunnen regelen. Men komt op 6, 7 en 8 Februari 2009 bijeen in de Morra in Hemelum. Informatie over exacte tijdstippen en kosten kan verkregen worden bij Skutsjereunie@hotmail.com. Of bij de leden van de reüniecommissie: Berrit Frankema, Amarins Kortstra, Joop Mink en Jasper Visser.