Uitkomst SKS-bestuursvergadering 11 februari jl.

Uit het onderzoek wat de Kommisje Amels heeft verricht is gebleken dat zij verwacht dat het skûtsje "Sun en Wol" aan de eisen van het Originaliteitreglement kan gaan voldoen. Het bestuur van de SKS heeft daarom formeel haar toestemming gegeven voor de aankoop.

Voordat echter met het skûtsje kan worden deelgenomen aan de SKS wedstrijden zullen een aantal aanpassingen moeten worden gedaan om aan deze eisen te voldoen.

De komende periode zullen deze aanpassingen worden doorgevoerd. Het SKS bestuur zal vervolgens toestemming moeten verlenen voor deelname aan het kampioenschap.