• Nieuw
    SKS vaarroute
    Journaal 2021

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een SKS kampioenschap te organiseren. Wij hopen iedereen weer in 2022 op en rond het water te ontmoeten. Klik hier voor meer informatie.

Verklaring SKS

Het coronavirus houdt ons land en de hele wereld op dit moment in zijn greep.

Het SKS bestuur heeft haar leden opgeroepen om de maatregelen en adviezen die zijn afgekondigd op te volgen en in ieder geval tot 6 april oefen- en trainingswedstrijden en andere georganiseerde bijeenkomsten niet door te laten gaan. De bestuursvergaderingen van de SKS komen tot nader order te vervallen. Wij volgen de ontwikkelingen nauwlettend en het dagelijks bestuur zal hierover frequent contact hebben.

Het is nog onduidelijk wat de mogelijke consequenties zijn voor het SKS kampioenschap, wat plaatsvindt van 18 t/m 31 juli 2020, maar op dit moment gaan we ervan uit dat het doorgaat.

Het zou kunnen zijn dat er aanpassingen moeten worden gedaan, maar daar hebben we nu nog geen goed zicht op. Uiteraard kunnen besluiten van de overheid hier invloed op hebben maar ook de beschikbaarheid van onze schippers, bemanningen en vrijwilligers. We vragen hiervoor uw begrip.

Op onze website en via social media houden we u op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben dan kunt u ons secretariaat bereiken op: info@skutsjesilen.nl